Verander je manier van verplaatsing
Mobicon Hasselt is een pilootproject van de stad Hasselt en partners met als doel duurzame vervoersmodi in de stad te implementeren. Hét ultieme doel? Een volwaardige oplossing uitrollen en onze duurzame mobiliteitsdroom laten uitkomen. Doe jij mee aan dit pilootproject en behoor je tot één van onze partner communities? Aarzel niet en ontdek hoe jij je zorgeloos van punt A naar B kan verplaatsen. It's me zorg voor de vormgeving en opzet van deze website voor Mobicon Hasselt.

Website UHasselt

Mobicon, dé nieuwe en groene mobiliteitsvisie in Hasselt. Combineer dus slim en leg vanuit Park H of parking Blauwe Boulevard de laatste kilometer(s) af naar jouw eindbestemming met één van de verschillende duurzame vervoersmodi.

Website PXL hasselt

We zetten volop in op het MaaS-principe (Mobility as a Service) en bieden jou zo de volledige autonomie en flexibiliteit om je te verplaatsen in de aangegeven zones binnen de stad Hasselt. Op tijd in de les?

Website Stad Hasselt

Zonder stress naar je werk? Parkeer op één van de parkings aan de stadsrand (Blauwe Boulevard of Park H) en verplaats je snel en eenvoudig naar de aangewezen locaties in de binnenstad van Hasselt.

Website Mobicon

Wil je ons beter leren kennen?


Neem contact op met It's me voor een afspraak of offerte.
We luisteren graag naar jouw ideeën!
It's me grafisch bureau Hasselt
It's me logo
Nieuwsbrief
Benieuwd naar onze projecten?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Contact
Kolverenstraat 5
3520 Zonhoven
0496 70 15 90
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © itsme.design